Elektrische inzethaard: verhoog de waarde van jouw woning!

elektrische inzethaard

Wil jij je woning in de toekomst gaan verkopen en wil je de waarde graag wat opkrikken? Na een verbouwing, wat kleinere aanpassingen of wellicht een elektrische inzethaard, kun je ervoor zorgen dat jouw woning meer waard wordt. Veel kopers zoeken een woning waar ze meteen in kunnen en waar niet veel aan hoeft te gebeuren. Verplaats je daarom in eventuele kopers en bedenk goed wat ze zoeken! Wij geven je enkele tips om de waarde van jouw huis te verhogen!

Voeg moderne elementen toe

Een eerste stap is moderniseren: voeg elementen van deze tijd toe aan jouw woning. Deze moderne elementen hoeven helemaal niet enorm opvallend te zijn. Zoek naar toevoegingen die veel mensen zouden kunnen waarderen.

Een kleine stap is bijvoorbeeld een elektrische inzethaard in jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. De moderne strakke stijl van de elektrische inzethaard tilt de uitstraling van jouw woning naar een hoger niveau en geeft nieuwe bewoners een energiezuinige eyecatcher. Maar er zijn nog meer manieren om de waarde van jouw woning op te krikken. Welke? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Verbeter je isolatie

Een slecht geïsoleerd huis brengt hoge kosten met zich mee. Verouderde woningen zijn meestal niet goed geïsoleerd, waardoor er flink gestookt moet worden om het warm te krijgen. Wanneer je zorgt dat je huis voor verkoop goed geïsoleerd is, heb je een troef in handen waar veel kopers blij van worden!

Een elektrische inzethaard komt beter tot zijn recht in een goed geïsoleerde woning. Bekijk ons assortiment van elektrische en energiezuinige sfeerhaarden.

Dubbel glas

Heb jij enkel glas in je woning? Daar zullen veel kopers echt niet blij van worden. Wanneer je dubbel glas plaatst, zorg je voor een verhoogd leefcomfort en een verlaagde energierekening. Kies daarbij voor kunststof kozijnen: die gaan langer mee dan kozijnen van hout.

Elektrische inzethaard: gebruik je oppervlakte efficiënt

Een grotere woning levert meer op, dat is natuurlijk vrij logisch. Maar we kunnen het ons voorstellen dat een uitbreiding voor jou wel een erg grote stap is. In dat geval kun je kijken hoe je de oppervlakte van jouw woning efficiënter kunt gebruiken. Het voordeel van een elektrische inzethaard is bijvoorbeeld dat deze in de wand wordt geplaatst: het neemt geen extra ruimte in! Je kunt een elektrische inzethaard op diverse plekken in de woning plaatsen en zo efficiënt gebruik maken van de ruimte.

Klussen maar!

Een huis dat er onafgewerkt uitziet, zal minder in trek zijn en minder opleveren. Zorg dat jouw woning goed is onderhouden en zorg dat lekkages, scheuren en technische problemen zijn opgelost. Een koper wil geen achterstallig onderhoud zien! Het kan even een flinke klus zijn, maar het kan uiteindelijk ook veel opleveren. Wil je de uitstraling van jouw woning verbeteren en moderniseren? Een lik verf doet vaak al wonderen, maar het plaatsen van moderne apparatuur, zoals een elektrische sfeerhaard, heeft ook veel te bieden. Een haard is van alle tijden en met een elektrisch, energiezuinig exemplaar maak je jouw woning helemaal af!

Welke elektrische inzethaarden zijn er bij De Sfeerhaard?

Benieuwd welke elektrische inzethaard bij jouw te verkopen woning past? Bekijk onze modellen Vancouver, Toronto en Montreal en verplaats je in jouw potentiële kopers. Succes met de verkoop!

Stuur ons een appje!