Kleine ruimte? Ga de hoogte in met een cinewall

cinewall

Woon jij in een studio? In een eenpersoonsappartement? Of heb jij een woning met kleine woonkamer? Dit zijn allemaal woonsituaties waarin je soms stoeit met ruimtegebrek. Onze tip: ga de hoogte in met een cinewall!

Door in een kleine woning meer de hoogte in te werken, bespaar je ruimte op jouw beperkte oppervlakte. Meer tips, naast het ophangen van een cinewall, over hoe je ruimte kunt besparen? Je leest het in deze blog.

Cinewall: praktisch en stijlvol!

Een cinewall op maat in jouw woonkamer, studio, studentenkamer of appartement staat super modern en stijlvol, maar is ook nog eens handig om ruimte te besparen. Een televisiescherm op een tv-meubel kan namelijk behoorlijk wat plek innemen!

Door in de hoogte te werken en jouw tv-scherm en elektrische sfeerhaard onder elkaar aan de hand te hangen, vang je twee vliegen in één klap: je bespaart ruimte en het staat ook nog eens hartstikke mooi!

Onze Cinewall Toronto is de ideale match met ons geliefde model elektrische inzethaard Toronto. Door middel van de cinewall zullen jouw televisiescherm en elektrische sfeerhaard opgaan in de muur, terwijl ook jouw kabels mooi worden weggewerkt. Dit geeft het geheel een luxe en moderne uitstraling. De installatie hoeft maar 2 à 3 uur te duren, dus je bent snel klaar! De Sfeerhaard maakt jouw Cinewall Toronto op maat, waardoor het geschikt is voor elk soort (plat!) televisiescherm.

Bestel jouw nieuwe Cinewall Toronto gemakkelijk online bij De Sfeerhaard.

Meer tips voor een kleine ruimte

Een cinewall ophangen is dus een manier om meer in de hoogte te werken in jouw kleine ruimte. Maar je kunt op nog meer manieren in de hoogte werken! Wij geven je nog meer tips:

  • Plankjes

Ga de hoogte in met plankjes. Kies voor losse planken die je onder elkaar aan de muur bevestigt, bijvoorbeeld naast de cinewall, of een complete muurinstallatie. Plankjes staan over het algemeen lichter en ruimtelijker dan bijvoorbeeld een robuuste kast.

  • Hoge kast

Vind jij het bevestigen van plankjes maar een gedoe? Als je dan toch liever voor een kast gaat, ga dan voor een hoge kast die (bijna) tot het plafond reikt. Zorg dat het materiaal van de kast niet te zwaar en donker is: kies liever voor een licht materiaal. Ook deze is mooi te combineren met een cinewall.

  • Hangplanten

Planten staan altijd goed, in elke kamer. Ze brengen kleur en bovendien een beetje extra zuurstof, maar je wilt niet dat jouw planten te veel ruimte innemen. Kies bijvoorbeeld voor hangplanten die je aan het plafond kan bevestigen. Je vindt tegenwoordig al in vele interieur-, woon- en plantenzaken ronde potjes die in een touwenweb kunnen worden opgehangen. Superhip en heel praktisch!

  • Spiegels

Spiegels zijn mooi als decoratie, maar laten jouw kleine ruimte vaak ook net iets groter lijken. In spiegels heb je veel keuze: kies voor een groot strak model, een barok vintage exemplaar of een gekke vorm… Of zet het allemaal bij elkaar voor een eclectisch geheel!

Cinewall online bestellen bij De Sfeerhaard

Klinkt dat als iets voor jou: een ruimtebesparende cinewall die jouw elektrische sfeerhaard en televisiescherm combineert? Dan ben jij nog maar een paar klikken weg van een mooi modern exemplaar in huis! Je bestelt jouw gloednieuwe cinewall gemakkelijk online bij De Sfeerhaard.

Stuur ons een appje!