Grote ruimte = grote elektrische sfeerhaard!

elektrische sfeerhaard

Vaak lees je tips voor het inrichten van een kleine ruimte… Maar hoe zit het met de inrichting van grote ruimtes? Het is misschien een luxeprobleem, maar het inrichten van een grote ruimte kan soms ook nog best lastig zijn! Want, hoe maak je zo’n grote ruimte knus en gezellig? Een tipje van de sluier: met een grote elektrische sfeerhaard maak je jouw grote ruimte direct een stuk gezelliger! Wij van De Sfeerhaard geven je nog meer tips in deze blog.

Grote elektrische sfeerhaard vanaf 150 cm

Bij De Sfeerhaard verkopen we elektrische wandhaarden en elektrische inzethaarden in diverse formaten. Zo hebben wij ook formaten die zeer geschikt zijn voor grote ruimtes, al vanaf 150 cm breed! Neem een kijkje in ons assortiment en kijk welke open haard geschikt is voor jouw grote woonruimte.

Grote elektrische wandhaarden, met brede omlijsting, vanaf 150 cm:

 • Sfeerhaard Vancouver – 152 cm – Wit
 • Sfeerhaard Vancouver – 152 cm – Zwart
 • Sfeerhaard Vancouver – 182 cm – Wit
 • Sfeerhaard Vancouver – 182 cm – Zwart
 • Sfeerhaard Vancouver – 210 cm – Zwart
 • Sfeerhaard Vancouver – 241 cm – Zwart

Grote elektrische inzethaarden, met smalle lijst, vanaf 150 cm:

 • Sfeerhaard Toronto – 152 cm
 • Sfeerhaard Montreal – 152 cm
 • Sfeerhaard Montreal – 182 cm

Onze wandhaard Vancouver heeft een brede lijst (in zwart, wit of spiegel) en is supergemakkelijk aan de wand te bevestigen. Onze modellen Toronto en Montreal zijn inzethaarden en hebben beiden een slanke grafietzwarte lijst. Al deze modellen zijn geschikt om jouw grote ruimte gezellig en knus te maken!

Grote elektrische sfeerhaard en meer interieurtips voor jouw grote ruimte

Kun je jouw grote woonruimte alleen maar gezellig maken met behulp van onze elektrische sfeerhaarden? Dit zal al een enorm verschil maken, maar er is nog veel meer mogelijk! Wij van De Sfeerhaard geven je een aantal interieurtips:

 1. Creëer diverse oppervlaktes in 1 ruimte
 2. Zorg voor harmonie met kleur en patronen
 3. Denk buiten de lijntjes
 4. Durf ruimte vrij te houden

Interieurtip 1: Creëer diverse oppervlaktes in 1 ruimte

Vind je jouw woonruimte soms een beetje té groot? Je kunt ook een illusie van diverse ruimtes creëren. We vragen je niet om muurtjes te metselen, maar simpelweg om verschillende vloerkleden op de grond te leggen. De vloerkleden bakenen de verschillende oppervlakken als het ware af en hier creëer je jouw diverse plekjes. Zo maak je bijvoorbeeld een visitehoek, een loungehoek (met grote elektrische sierhaard) en een eethoek.

Interieurtip 2: Zorg voor harmonie met kleur en patronen

Je kunt jouw ruimte dus multi-functioneel gebruiken en diverse plekjes creëren. Let wel op dat het geen allegaartje wordt! Je hebt juist een mooie grote ruimte, dus zorg niet dat het een rommelige uitstraling krijgt. Door in elke hoek dezelfde kleuren of patronen terug te laten komen, zorg je voor synergie in de open ruimte.

Interieurtip 3: Denk buiten de lijntjes

Durf buiten de lijntjes te denken. Je hebt de ruimte: dus ga los! Zoek interieurstukken (zoals een grote elektrische sfeerhaard) of meubels die je niet per se in een woonkamer zou verwachten. Pak het helemaal anders aan en zet bijvoorbeeld een ¨daybed¨ in de woonkamer of een vintage loungebank. Vind je dat iets te veel van het goede? Je kunt bijvoorbeeld ook voor een grote plant gaan, of een muur vol kunst: een gallery wall. Wat er ook bij je past, je hebt de ruimte, dus gebruik hem!

Interieurtip 4: Durf ruimte vrij te houden

Waar je met een grote ruimte moet durven anders met je interieur om te gaan, is het ook goed om juist te durven wat ruimte leeg te houden. Installeer bijvoorbeeld een mooie elektrische sfeerhaard aan de wand, maar zet er verder niks omheen. Heel minimalistisch, maar toch sfeervol.

Online een grote elektrische sfeerhaard bestellen

Onze grote elektrische sierhaarden zijn niet alleen mooi, groot en sfeervol, ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit en zeer energiezuinig! Daarbij geniet je bij aanschaf van een grote sfeerhaard van 5 jaar garantie. Meer weten over onze elektrische haarden? Laat je informeren door onze Klantenservice en bestel daarna jouw nieuwe elektrische sfeerhaard!

Stuur ons een appje!