Gezellig! Een sfeerhaard voor zomeravonden

sfeerhaard

De open haard aan in de zomer? Het klinkt misschien een beetje gek, maar het kan gewoon! Niet met elke open haard, maar wel met de elektrische sfeerhaarden van De Sfeerhaard.

En hoe gezellig is dat? Op een broeierige zomeravond is het soms wat comfortabeler om koel binnen te zitten en gezellig samen te eten, zonder dat het zweet langs je rug loopt. Zo´n avond maak je compleet met een gezellige elektrische sfeerhaard bij de eettafel of in de zithoek. En nee, dat is niet te warm! Hoe kan dat? Lees het allemaal in deze blog van De Sfeerhaard!

Wil je liever meteen een kijkje nemen bij onze elektrische wandhaarden en inzethaarden, geschikt voor alle seizoenen? Bekijk ze in de onze webshop!

Sfeerhaard die wel/geen warmte geeft?

Waarom zijn onze elektrische haarden zo geschikt voor de zomer, en het hele jaar door? Omdat wij haarden hebben met of zonder warmte-element! Onze elektrische haarden zonder warmte-element zet je het hele jaar aan, ook in de zomer. Bij de sfeerhaarden met warmte-element zorg je dat het warmte-element in de zomer niet aanstaat, of desnoods (als het afkoelt) op de laagste stand.

Welke elektrische wandhaard geeft warmte af?

En met welke sfeerhaard heb je de keuze om de warmte aan of uit te zetten? Dat is onze sfeerhaard Vancouver. Dit model uit onze wandhaarden-serie hang je met gemak aan de muur. In de winter zet je gemakkelijk de warmtestanden in werking en in de zomermaanden laat je deze uit, of op een minimale stand.

Onze wandhaard Vancouver komt in maar liefst 11 modellen! Deze modellen variëren in formaat en uitvoering: spiegel, wit of zwart. Omdat deze in diverse formaten worden uitgevoerd, is de Vancouver geschikt voor diverse ruimtes: van zithoek tot hal, keuken tot badkamer.

Welke elektrische inzethaard geeft geen warmte af?

Onze inzethaarden Toronto en Montreal beschikken niet over een warmte-element. Dit betekent dat zij geen warmte afgeven. Maar door middel van de elektrische aansluiting geven ze wel de mooiste vlammen weer!

Deze inzethaarden zijn ideaal, voor hele jaar door! Plaats de sfeerhaard in de woonkamer, of pak het anders aan en installeer jouw nieuwe haard in de badkamer of keuken. Zo ontspan je extra goed als je in bad ligt, of breng je dat beetje extra gezelligheid aan de keukentafel.

Onze inzethaarden Toronto en Montreal zijn beschikbaar in diverse formaten! Bekijk gerust in de elektrische inzethaarden-webshop welk formaat het beste bij jouw interieur past. Beide modellen zijn bovendien voorzien van een slanke grafietzwarte lijst: heel stijlvol en prachtig minimalistisch.

Voordeel van elektrische warmte van een sfeerhaard

Kies jij voor een elektrische sfeerhaard met warmte-element? Dan geniet je van vele voordelen. Zo werkt deze haard niet op gas of hout, maar elektrisch. Hierdoor wordt de warmte snel door de ruimte verspreid. Bij het model Vancouver zijn er twee warmtestanden die gemakkelijk aan de zijkant van het paneel kunnen worden aangezet. Hout of gas stoken kost je veel meer moeite en duurt langer!

Bovendien zijn onze elektrische haarden erg zuinig: nog een groot voordeel! Vancouver bereikt een temperatuur van maximaal 28 graden en kost je slechts 0,33 cent per uur. Goed voor de energierekening, goed voor het milieu!

Sfeerhaard met of zonder warmte-element bestellen

Wil jij een elektrische sfeerhaard voor alle seizoenen online bestellen? Onze sfeerhaarden met of zonder warmte-element bestel je gemakkelijk in de webshop. Kies jouw model, uitvoering en formaat en al binnen een paar dagen staat onze bezorger met jouw nieuwe haard op de stoep. De Sfeerhaard wenst je mooie (koele) zomeravonden toe!

Stuur ons een appje!