Elektrische sfeerhaard als decoratie voor winkelruimtes

elektrische sfeerhaard in winkel

Ben jij op zoek naar mooie decoratie voor jouw winkelruimte? Zoek niet verder! Een elektrische sfeerhaard is de ideale decoratie voor winkelruimtes. Waarom? We geven je alle redenen in deze blog!

Elektrische sfeerhaard: de ideale decoratie

De elektrische sfeerhaard is de perfecte decoratie voor winkelruimtes, horeca, wachtkamers of natuurlijk gewoon voor in huis. In deze blog focussen we op de winkelruimtes. Want, ook al zie je een sfeerhaard nog niet vaak in winkelruimtes: het past juist hier heel goed! Dus wil je origineel zijn en een van de eersten in jouw winkelstraat? Haal dan een sfeerhaard in jouw zaak!

Waarom is dit de ideale winkeldecoratie? Wel om deze redenen! De elektrische sfeerhaard geeft jouw winkel:

  1. Direct sfeer en gezelligheid
  2. Realistische, maar veilige vlammen
  3. Vrij van trends en waar voor je geld!

1. Inzethaard als winkeldecoratie: Direct sfeer en gezelligheid

De elektrische sfeerhaard brengt direct gezelligheid en sfeer in jouw winkelruimte. Heb je een kledingzaak? Plaats hem bijvoorbeeld bij de paskamers of in de zithoek, zodat kleren passen echt een gezellige aangelegenheid wordt.

Misschien voelen jouw klanten zich al best thuis in jouw winkel, maar met een sfeerhaard wordt het nog aangenamer. Door deze sfeer te creëren zorg je dat klanten graag bij jou langskomen en niet alleen maar voor een snelle aankoop binnenwippen: creëer warmte en betrokkenheid.

Kijk in ons haardenassortiment welke haard het beste bij jouw winkel past. Wij hebben diverse modellen en formaten tot onze beschikking. Zo hebben wij de elektrische wandhaard Vancouver in Spiegel, Zwart en Wit, maar ook de elektrische inzethaarden Toronto en Montreal. Voor iedere zaak hebben wij een geschikte elektrische sfeerhaard!

2. Inzethaard als winkeldecoratie: Realistische, maar veilige vlammen

Een reden om geen haard in jouw zaak te installeren, kan met zorgen over de veiligheid te maken hebben. Je wilt natuurlijk geen brandgevaar in jouw winkel! Met een elektrische sfeerhaard los je dit probleem direct op. Met onze haarden heb je namelijk geen kans op brandgevaar! De vlammen worden gecreëerd met milieuvriendelijke LED-verlichting en zijn heel veilig.

Twee van onze modellen elektrische sfeerhaarden (Toronto en Montreal) hebben überhaupt geen warmte-elementen. Onze sfeerhaard Vancouver geeft wel warmte af, maar deze warmte gaat tot maximaal 28 graden: lekker warm voor de zaak, maar ongevaarlijk! Een sfeerhaard is dus een prima keuze als je jouw winkel en klanten zoveel mogelijk in veiligheid wil houden.

3. Inzethaard als winkeldecoratie: Vrij van trends en waar voor je geld!

Met een elektrische sfeerhaard haal je een tijdloos stukje decoratie in jouw zaak! Je zult hier jarenlang plezier van hebben, dankzij het grote voordeel van een sfeerhaard op andere decoratie: deze blijft altijd in stijl en staat los van trends.

Onze sfeerhaarden hebben een moderne minimalistische uitstraling die al jaren in stijl is en nog wel even zal blijven! Dankzij deze minimalistische stijl passen onze elektrische sfeerhaarden in elke winkel: of je nu een extravagante brillenwinkel hebt, of een Scandinavische kledingzaak.

Een sfeerhaard is dus een investering voor jarenlange decoratie, die bovendien energiezuinig is. Dat is pas waar voor je geld!

Elektrische sfeerhaard voor winkel online bestellen

Op zoek naar mooie decoratie voor jouw winkel? Met een elektrische sfeerhaard maak je het in één keer gezellig! Bestel jouw nieuwe elektrische haard gemakkelijk in de sfeerhaardenwebshop van De Sfeerhaard.

Stuur ons een appje!