Spiegel, wit of zwart? Een elektrische sfeerhaard voor elk interieur

rust met sfeerhaard

Wat is jouw favoriete interieurstijl? Hou je van strak en modern, maak jij het groen en gezellig of ben jij meer van kleur en vintage? Wat je stijl ook is: bij elk interieur past een elektrische sfeerhaard!

We stoppen jou en jouw interieur eigenlijk liever niet in een hokje… Maar dat hebben we hier voor het gemak toch even gedaan. Waarom? Zodat we jou op weg kunnen helpen met het vinden van het meest geschikte model elektrische sfeerhaard!

Wij verdelen de interieurs van onze bloglezers over drie categorieën en geven advies over de meest geschikte elektrische sfeerhaard:

  1. Urban Modern: Strak, minimalistisch en industrieel
  2. Landelijk Naturel: Scandinavisch, rustiek wit met groen
  3. Bohemien: kleur, vintage, chaotisch chic

Elektrische sfeerhaard voor interieurstijl 1: Urban Modern

De Urban Modern stijl vertalen wij naar een strak, minimalistisch en industrieel interieur. In dit interieur wordt vaak gekozen voor sobere donkere kleuren en zien we veel zwart-, grijs- en roesttinten in combinatie met wit. Dit interieur is vaak minimalistisch, wat betekent dat er niet te veel snuisterijen te vinden zijn, met hier en daar natuurlijk wel een persoonlijk detail (het moet ook niet te saai worden!).

Onze elektrische sfeerhaarden in zwart zijn perfect voor een interieur in Urban Modern stijl. En onze zwarte elektrische sfeerhaard is niet alleen heel mooi, maar er is nog een voordeel: keuze volop! Al onze modellen sfeerhaarden zijn namelijk beschikbaar in het zwart. Je kunt hierbij dus kiezen uit Vancouver, Montreal en Toronto. Het verschil tussen deze sfeerhaarden zit niet alleen in de omlijsting, maar ook in functionaliteit en installatiemethode.

Zo is Vancouver een elektrische wandhaard, met een brede zwarte omlijsting. Montreal is een inzethaard, met een smalle omlijsting. Toronto is ook een inzethaard, met een dusdanig smalle zwarte omlijsting dat deze helemaal in de muur weggewerkt kan worden.

Kijk in onze elektrische sfeerhaarden webshop welke haard bij jouw Urban Modern interieur past!

Elektrische sfeerhaard voor interieurstijl 2: Landelijk Naturel

De Landelijk Naturel stijl kan aan de ene kant helemaal in wit rustieke stijl zijn, maar is ook herkennen aan een tikkeltje groen hier en daar, dankzij kleine en grote planten. Bij dit interieur wordt veel gekozen voor wittinten, van spierwit tot gebroken wit, crème of ecru. In dit interieur is een rustige, landelijke sfeer van belang, maar wordt hier en daar opgebroken door het groen van de planten of een mooi opvallend meubelstuk.

Een elektrische sfeerhaard past prachtig in een Landelijk Naturel interieur! En welke kleur raden wij hiervoor aan? Je raadt het al: wit! Onze Vancouver in wit is beschikbaar in vele maten en past dus prima in een grotere ruimte, maar ook zeker in een kleinere ruimte.

Deze formaten Vancouver in wit zijn nog beschikbaar:

Elektrische sfeerhaard voor interieurstijl 3: Bohemian

Denk kleur, denk vintage, denk chaotisch chic, denk eclectisch: Bohemian! Het bohemian interieur is zeker geen allegaartje. Het is een georganiseerde samenstelling van uiteenlopende kleuren, materialen en stijlen uit diverse tijdperken die toch heel goed bij elkaar passen! Het is zeker niet aan iedereen besteed, maar als je gaat voor een bohemian interieur: doe het dan goed.

Binnen de eclectische stijl van een bohemian interieur past een elektrische sfeerhaard perfect. In principe zou elke kleur hier wel passen, maar als je er helemaal voor gaat zouden wij een elektrische sfeerhaard in “Spiegel” aanraden! De elektrische sfeerhaard met spiegel-omlijsting is beschikbaar in de maat 128 cm.

Sfeerhaard in jouw stijl online kopen

Wat jouw interieurstijl ook is: een elektrische sfeerhaard past er zeker tussen! Bestel jouw nieuwe elektrische sfeerhaard gemakkelijk en snel in de haardenwebshop van De Sfeerhaard.

Heb jij jouw nieuwe haard geïnstalleerd en staat het prachtig in jouw interieur? Wij zijn benieuwd! Plaats een foto van jouw mooie interieur met sierhaard op Instagram en tag De Sfeerhaard. Wie weet delen wij jouw foto wel in onze feed!

Stuur ons een appje!