Elke avond een gezellige avond? Sfeerhaard met tv-meubel

Sfeerhaard met tv-meubel

Hoe lekker is het om na een drukke dag op je werk thuis heerlijk neer te ploffen voor de tv. Of, geef jij de voorkeur aan het neerploffen voor een sfeerhaard? Dankzij De Sfeerhaard kun je vanaf nu genieten van beiden! Met een sfeerhaard met tv-meubel geniet je van beiden, tegelijkertijd. Hoe kan dat precies? Door middel van onze cinewall!

Met een elektrische sfeerhaard heb je sowieso allerlei mogelijkheden: plaats hem aan de muur met een wandhaard, plaats hem in de muur met een inzethaard of plaats hem samen met jouw tv in de cinewall! Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een sfeerhaard met tv-meubel? Lees er alles over in deze blog: Elke avond een gezellige avond? Sfeerhaard met tv-meubel!

Cinewall Toronto

De cinewall van De Sfeerhaard is ideaal als jij een sfeerhaard met tv-meubel wil combineren, voor gezellige avonden! Onze Cinewall Toronto is als het ware een voorzetwand. In deze voorzetwand kan zowel een elektrische sfeerhaard als een televisiescherm worden gemonteerd.

Dankzij de voorzetwand lijkt het alsof beide apparaten opgaan in de muur. En dat ziet er super luxe uit! De kabels worden zo mooi weggewerkt, waardoor het ook nog eens strak en netjes oogt.

Jouw nieuwe Cinewall Toronto wordt op maat gemaakt en is daarom geschikt voor diverse formaten televisieschermen. Wil je deze cinewall online bestellen? Dat kan gemakkelijk bij De Sfeerhaard. We maken het je zelfs zo makkelijk dat wij de cinewall ook bij je thuis installeren. Dit doen we gratis en binnen 2 à 3 uur!

De voordelen van een sfeerhaard met tv-meubel op een rijtje:

Welke sfeerhaard past bij de cinewall?

Onze elektrische sfeerhaard met tv-meubel is beschikbaar voor 1 model elektrische sfeerhaard. Dat is de inzethaard Toronto.

Toronto is een energiezuinige elektrische sfeerhaard, vanwege de vlammen door middel van LED-verlichting. De vlammen ogen prachtig in jouw woonkamer, achter het extra heldere en gehard glas. Bovendien worden bij deze sfeerhaard acrylic kristallen in verschillende formaten geleverd, met een set kunststof houtblokken.

Als je een sfeerhaard met tv-meubel wilt, is het verstandig goed te kijken welk formaat het beste past. Toronto is beschikbaar in diverse maten, met een bijpassende cinewall.

Toronto formaten:

Sfeerhaard met tv-meubel binnen 3 uur gratis voor jou geïnstalleerd

Wil jij een sfeerhaard met tv-meubel, maar ben je niet echt handig en houdt dit je tegen? Wij helpen je graag en gratis!

Wanneer jij een Cinewall Toronto bestelt, komen wij hem namelijk niet alleen gratis brengen, maar installeren we hem ook gratis bij jou thuis! Hoe handig is dat? Al binnen 2 à 3 uur maken wij de sfeerhaard met tv-meubel gereed.

Sfeerhaard met tv-meubel online bestellen

Neerploffen voor de tv wordt een stuk leuker met de sfeerhaard met tv-meubel! Bestel jouw cinewall vandaag nog en wij maken hem speciaal voor jou en jouw sfeerhaard Toronto op maat. Bestel hem direct op onze Cinewall-pagina en wij houden je per e-mail en sms nauwkeurig op de hoogte van de levering.

Hebben wij jouw nieuwe Cinewall gemonteerd en staat het prachtig? Maak een foto, plaats hem op jouw Instagram en tag @desfeerhaard. Wie weet plaatsen wij jouw mooie foto binnenkort wel in onze feed!

Stuur ons een appje!