Extra brede elektrische sfeerhaard

elektrische sfeerhaard

Ben jij op zoek naar een extra brede elektrische sfeerhaard? Dan heb jij waarschijnlijk een groot leeg oppervlakte om te vullen! Een extra brede haard is bijvoorbeeld een mooie oplossing voor een lege muur in de woonkamer, een grote wachtkamer die wat sfeervoller mag of als prachtige eyecatcher in jouw slaapkamer. Waar je hem ook wilt: let wel op dat je genoeg ruimte hebt voor die extra brede elektrische sfeerhaard!

Wat verstaan wij onder “extra breed”? Voor deze blog beperken wij ons tot onze sfeerhaarden vanaf 180 cm breed. En welke zijn dat? Dat zijn Vancouver, Toronto en Montreal. Benieuwd naar deze extra brede inzethaarden en wandhaarden? Lees dan zeker verder voor veel meer informatie over de brede sfeerhaard!

Elektrische sfeerhaard Vancouver: 182 cm, 210 cm, 241 cm

Als het gaat om extra brede elektrische sfeerhaarden heb je bij ons model Vancouver veel te kiezen! Wij hebben namelijk maar liefst vier mogelijkheden in model Vancouver vanaf 180 cm breed. Deze elektrische sfeerhaard is beschikbaar in 182 cm (wit en zwart), 210 cm en 241 cm.

Zie hier ons overzicht van model Vancouver, vanaf 180 cm:

De extra brede sfeerhaard Vancouver is een wandhaard die gemakkelijk aan de muur bevestigd kan worden door middel van de bijkomende muurbeugels. Vancouver kenmerkt zich door de extra brede omlijsting in zwart, wit of spiegel.

Vancouver is overigens ook onze enige sfeerhaard met warmte-elementen en heeft twee warmtestanden. Deze standen gaan tot 750 Watt en 1500 Watt en warmen op tot 28 graden Celsius. Bij deze elektrische wandhaard worden acrylic kristallen als decoratie geleverd.

Elektrische sfeerhaard Toronto: 183 cm

Bij De Sfeerhaard hebben we twee soorten elektrische inzethaarden in ons assortiment: Toronto en Montreal. Toronto kenmerkt zich als een elektrische sfeerhaard met smalle grafietzwarte omlijsting.

Ben je op zoek naar een extra brede elektrische sfeerhaard in model Toronto? Dan kies je voor de sfeerhaard Toronto van 183 cm breed. Bij deze inzethaard worden houtblokken acrylic kristallen in diverse formaten als decoratie geleverd.

Elektrische sfeerhaard Montreal: 182 cm

Ons tweede model elektrische inzethaard is Montreal. Montreal kenmerkt zich als een elektrische inzethaard met zeer smalle omlijsting. Deze omlijsting is zo smal dat deze helemaal in de muur weggewerkt kan worden, supermooi!

Ben je voor jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte op zoek naar mooie vullende decoratie? Dan kan een extra brede elektrische sfeerhaard in model Montreal een oplossing bieden! Ga voor de elektrische sfeerhaard Montreal in 182 cm breed en vul je ruimte prachtig op. Bij deze inzethaard worden decoratieve houtblokken geleverd.

Extra brede elektrische haard online kopen

Wil jij graag een extra brede sfeerhaard voor jouw woonkamer, slaapkamer, winkelruimte, wachtkamer of horecaonderneming? Het maakt niet uit om welke grote ruimte het gaat: de extra brede elektrische sfeerhaard is geschikt voor iedere grote lege wand!

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor brandgevaar of een hoge energierekening. Onze extra brede sfeerhaarden zijn super veilig en energiezuinig. Hoe kan dat? Ze branden door middel van LED-verlichting!

Wil je meer weten over onze sfeerhaarden? Selecteer jouw favoriet in de sfeerhaardenwebshop en lees meer specificaties! Heb je toch nog een vraag? Neem dan een kijkje bij de online Klantenservice of neem contact op. De Sfeerhaard wenst je veel plezier met jouw nieuwe extra brede elektrische haard!

Stuur ons een appje!