Feestje met 6 personen? Creëer sfeer met een elektrische sfeerhaard!

elektrische-sfeerhaard-feestje

Ben jij wel weer toe aan een gezellig feestje thuis? Dat snappen wij helemaal! Sinds maart is het leven even wat saaier geworden en een half jaar later mag er wel eens wat gaan gebeuren… Tijd voor een feestje! Maar een feestje met 6 personen (want, restricties), hoe maak je dat tot een sfeervol succes? Zet de elektrische sfeerhaard maar aan en lees onze tips voor een gezellig feestje met 6 personen: van elektrische sfeerhaard tot passende spelletjes en meer!

Huisfeest organiseren: onze tips!

Lees hier onze tips om jouw huisfeestje met 6 personen een beetje op weg te helpen en corona-proof te houden.

1. Informeren + uitnodigen

Weet jij al welke 6 personen jij op jouw intieme feestje op afstand wil? Informeer dan eerst bij deze 6 gasten hoe ze er tegenover staan: voelt iedereen zich er comfortabel bij? Is er iemand in een oranje-kleurig land geweest? Staat iedereen op groen? Dan kun je deze mensen gaan uitnodigen!

Wil je het helemaal afmaken? Maak dan een mooie uitnodiging die je met de post verstuurd: extra speciaal en zoals vroeger in analoge tijden. Wil je er liever een beetje pre-corona-nostalgie in brengen? Dan maak je een Facebook-event aan en nodig je jouw gasten via Facebook uit. Heerlijk, alsof het weer normaal is!

2. Budget bepalen

Wat wil je gaan doen met jouw feestje en wat is hiervoor een passend budget? Ga jij all the way en wil je het gezellig maken met speciale drankjes, elektrische sfeerhaard en nieuwe karaoke-set of vraag jij je gasten om ook een bijdrage te leveren? Denk hier goed over na, voordat je de uitnodiging verstuurt. Stel een plan op en bedenk wat jouw budget wordt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Elektrische sfeerhaard en andere decoratie

Op jouw feestje zijn maar weinig mensen, dus kun je het extra sfeervol gaan maken door middel van mooie decoratie. Voor een speciale gelegenheid kun je bijvoorbeeld een elektrische sfeerhaard aanschaffen: supergezellig en bovendien sfeerverhogend! Het is misschien een prijzige aanschaf voor jouw feestje, maar wel een goede investering als er na dit succesfeest meerdere feestjes op de planning staan. Daarnaast is een elektrische sfeerhaard natuurlijk niet alleen geschikt voor een feestje: ook na een feestje geniet je met volle teugen van de gezelligheid van een elektrische sfeerhaard is jouw woonkamer.

Wil je naast de elektrische sfeerhaard ook andere decoratie in huis? Denk dan bijvoorbeeld ook na over een thema! Ga jij de zomer afsluiten met flamingo´s en ananassen, of plan jij nu al jouw ultieme Halloween-feest?

Onze elektrische wandhaard Vancouver heb je al in enkele uren aan de muur hangen! Benieuwd? Neem een kijkje bij onze wandhaarden uit de serie Vancouver.

4. Spelletjes en muziek

Een spelletje is altijd leuk op een feestje met weinig mensen. Maar welke spelletjes zijn corona-proof? Laat Twister nog maar even in de kast liggen, maar er zijn genoeg andere mogelijkheden! Ken je het spel Hints nog? Hartstikke leuk om te spelen en bovendien zijn hier tegenwoordig handige apps voor. Of ga met post-its in de weer, plak ze op de voorhoofden en raad wie je bent. Er is genoeg te verzinnen! 

Niet zo van de spelletjes? Zorg dan in ieder geval voor een goede muzieklijst! Zit gezellig bij de elektrische sfeerhaard of maak een dansje, op afstand.

5. De buren

Laat je buren van tevoren wel even weten dat je een corona proof huisfeestje voor 6 personen gaat houden. Mochten ze iets horen, dan weten ze in ieder geval wat er gaande is en gaan ze jou niet verdenken van een anti-corona party, of laat staan de politie bellen.

Wil je jouw buren helemaal te vriend houden? Dan nodig je ze een keer uit om ook gezellig bij jouw elektrische sfeerhaard te komen zitten.

Feestje met elektrische sfeerhaard organiseren

De huisfeestjes zijn een beetje anders tegenwoordig, maar met een elektrische sfeerhaard blijft het gezellig en intiem! Ook zo’n mooie elektrische sfeerhaard bestellen voor jouw aankomende feestjes? Neem een kijkje in de haardenwebshop met inzethaarden en wandhaarden van De Sfeerhaard! Heb jij al een elektrische sfeerhaard thuis? Deel hem dan met ons via Instagram!

Stuur ons een appje!