Wie zijn wij?

Sfeer creëren in huis? Daar helpen wij jou heel graag mee! Wij zijn al sinds 2018 dé expert op het gebied van sfeerhaarden en Cinewalls.

Met onze passie voor interieur en de huidige maatschappelijke digitalisering hebben wij drie verschillende sfeerhaarden van topkwaliteit ontwikkeld. Onze elektrische haarden bieden een veiliger en duurzamer alternatief voor een klassieke open haard of bio ethanol haard. Het is een moderne must-have voor ieder interieur!  

Wil jij genieten van veilig vuur? 

Bekijk ons assortiment
Sfeerhaard in grote ruimte

Waarom De Sfeerhaard?

Wil jij jouw huis verfraaien met een gezellige haard, maar heb je geen zin om te slepen met hout of wil je geen open vuur in de woonkamer vanwege de veiligheid? Dan is een elektrische haard écht iets voor jou! Een elektrische haard geeft jouw interieur een luxueuze en sfeervolle uitstraling. Dit alles inclusief een prachtig design en voor een scherpe prijs.

Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw favoriete haard en doen ons uiterste best om jou de beste service te bieden: 

Onze klanten beoordelen onze producten

en service met 'Uitstekend'!

De Sfeerhaard - Cinewall sfeerhaard toronto 2

Laat je inspireren!

Neem rustig de tijd om alle haarden te bekijken in onze online showroom en kies jouw favoriet! We hebben uitgebreide productomschrijvingen toegevoegd, gebruiken realistische foto’s en onze collega’s van de klantenservice staan voor je klaar! Zo kan jij eenvoudig en snel jouw favoriete haard bestellen.

Wij helpen je graag
Heb jij hulp nodig bij het inrichten van jouw huis of weet je niet welke sfeerhaard het best bij jouw interireur past? Onze adviseurs staan voor je klaar! Stuur een foto via Whatsapp of per mail, dan kunnen wij met je meekijken en je voorzien van een deskundig advies.

Wil jij genieten van veilig vuur? Bekijk ons assortiment.

Bekijk ons assortiment

Kies voor de kwaliteit en de veiligheid van
een elektrische sfeerhaard

Bekijk de haarden Bekijk de wandhaarden
Vancouver 182 zwart

Onze elektrische haarden

Over smaak valt niet te twisten. Daarom hebben we bij De Sfeerhaard drie verschillende modellen: Toronto, Montreal en Vancouver. Welke haard jij ook kiest, met een elektrische haard zorg jij voor een cozy en chique interieur.

De elektrische haarden zijn exclusief te koop bij De Sfeerhaard. Benieuwd? Bekijk de modellen.

Bekijk alle haarden
De Sfeerhaard - sfeerhaard beeld
De Sfeerhaard - Kopie van Cinewall Toronto 3

De enige echte Cinewall®

Wil jij een luxe thuisbioscoop creëren in jouw woonkamer? Ook dan kan je bij De Sfeerhaard terecht. Wij leveren de enige echte Cinewall®, zo ben jij altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit en een prachtig resultaat!

Cinewall® samenstellen

De Sfeerhaard & duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met mens en milieu. We streven er daarom naar om onze bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Voor nu én de toekomst!

 

De Sfeerhaard - elena rouame NaR8wK5gsVw unsplash

Werken bij De Sfeerhaard?

Wil jij deel uitmaken van een jong én enthousiast team? Bij De Sfeerhaard krijg jij de ruimte om volop te groeien. Bekijk onze vacatures of neem contact op!

Onze gegevens

Ben je op zoek naar onze gegevens? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet:

De Sfeerhaard B.V. Postbus 24057, 3502 MB Utrecht
+31 (0)30 7606 590

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:30!

Bankrekening: NL17 BUNQ 2206 4171 46, ten name van De Sfeerhaard B.V.
In samenwerking met Bunq hebben wij al meer dan 10.000 bomen gepland!

KvK-nummer: 71615539
BTW-nummer: NL858784324B01

De Sfeerhaard - alesia kazantceva VWcPlbHglYc unsplash