Elektrische wandhaard

Bestel jouw wandhaard met gegarandeerde kwaliteit en mooi design. Met jaren lange ervaring en expertise vind je bij ons de elektrische wandhaard die prachtig bij jouw interieur past!

Toont alle 10 resultaten

-10%
Original price was: €579.Current price is: €521. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €579.Current price is: €521. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €699.Current price is: €629. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €699.Current price is: €629. incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
Original price was: €849.Current price is: €764. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €849.Current price is: €764. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €999.Current price is: €899. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €999.Current price is: €899. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €1.285.Current price is: €1.156. incl. btw
,-
-10%
Original price was: €1.499.Current price is: €1.349. incl. btw
,-

No custom loader image set.


Wandhaarden van De Sfeerhaard

Sfeerhaarden zijn een echte must-have voor bij jou thuis. De wandhaarden zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zo is er een geschikt model voor iedere ruimte. Wanneer je voor een elektrische wandhaard kiest, kies je direct voor een veilig alternatief. Alle wandhaarden van de Sfeerhaard beschikken over de benodigde veiligheidscertificaten. Daarnaast wordt er bij een elektrische haard gebruik gemaakt van LED-verlichting, waardoor de vlammen zichtbaar worden. Hier komen geen echte vlammen bij kijken. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid, daarom zit er op al onze sfeerhaarden 5 jaar garantie.
  • Verschillende formaten en kleuren
  • Veilig in gebruik
  • Eenvoudig te monteren

Wandhaard Vancouver

Het model Vancouver is een elektrische wandhaard met een moderne uitstraling. De wandhaard zal in veel ruimtes goed tot zijn recht komen. Ondanks het moderne en strakke uiterlijk van de Vancouver, past de wandhaard in meerdere interieurstijlen. Het vlammenspel van de Vancouver is niet van echte vlammen te onderscheiden. De LED-vlammen zijn in te stellen naar voorkeur, door bijvoorbeeld de kleursamenstelling aan te passen. Daarnaast geeft de Vancouver wandhaard ook warmte. De wandhaard wordt aan de muur bevestigt. Hierdoor lijkt het of de haard een aantal centimeter uit de muur komt.

Installatie elektrische wandhaard

De installatie van onze wandhaarden is enorm eenvoudig. Door de uitgebreide handleiding en gebruiksaanwijzing kan de wandhaard zelf gemonteerd worden. De wand waar de haard aan geïnstalleerd wordt, dient sterk en brandwerend te zijn. Doordat de haard op elektriciteit werkt, moet er een stopcontact in de buurt van de haard zijn. Het bedienen van de Vancouver kan eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Ben je geïnteresseerd in een wandhaard, maar heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op. We geven graag advies en beantwoorden al je vragen.
Stuur ons een appje!