Inzethaard

Sinds 2018 expert in inzethaarden. Bij De Sfeerhaard vind je de mooiste inzethaard van een bewezen kwaliteit!

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

-27%
Oorspronkelijke prijs was: €479.Huidige prijs is: €349. incl. btw
,-
-29%
Oorspronkelijke prijs was: €599.Huidige prijs is: €425. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €579.Huidige prijs is: €521. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €579.Huidige prijs is: €521. incl. btw
,-
-27%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €749.Huidige prijs is: €549. incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €649.Huidige prijs is: €584. incl. btw
,-
-25%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €825.Huidige prijs is: €619. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €699.Huidige prijs is: €629. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €699.Huidige prijs is: €629. incl. btw
,-
-24%
Oorspronkelijke prijs was: €899.Huidige prijs is: €685. incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €799.Huidige prijs is: €719. incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €849.Huidige prijs is: €764. incl. btw
,-

No custom loader image set.


Inzethaarden van De Sfeerhaard

De inzethaarden van De Sfeerhaard zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Door het diverse aanbod zal er voor ieder interieur een geschikte inbouwhaard te vinden zijn. De haarden hebben allemaal een strak en modern design, waardoor de sfeerhaarden in veel interieurstijlen goed tot zijn recht zullen komen. De inzethaarden zijn allemaal 100% elektrisch, waardoor het een duurzaam en veilig alternatief is voor traditionele haarden.
  • Duurzaam en veilige keuze
  • Verschillende modellen en formaten
  • Eenvoudig zelf te installeren

Het model Montreal

Het model inzethaard Montreal is perfect voor het plaatsen in een cinewall, kast of muur. Het design is erg minimalistisch. De lijstbreedte is minimaal, waardoor de haard vrijwel volledig in de muur zal vallen. Hierdoor is het een model inzethaard dat in veel interieurstijlen zal passen. De inbouwhaard Montreal is beschikbaar in verschillende formaten en komt altijd in de kleur zwart. De vlammen van de Montreal zijn niet van echte vlammen te onderscheiden door de hoge kwaliteit LED-verlichting.

Het model Toronto

De Toronto inzethaard is een van de meest milieuvriendelijke sfeerhaarden op de Nederlandse markt. De elektrische inbouwhaard heeft slechts een verbruik van 10W. Ook dit model heeft een strak ontwerp en past in meerdere ruimtes en woningstijlen. De lijstbreedte van de Toronto haard is zo’n 4,5 centimeter. Hierdoor krijgt de inzethaard een strak uiterlijk. Het vlammenspel van de Toronto is enorm realistisch. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit LED-vlammen.

Installatie elektrische inbouwhaard

De installatie van onze inzethaarden is enorm eenvoudig. De ruimte waar de haard in valt dient voorafgaand aan de installatie op maat zijn gemaakt. Hierdoor zal de inzethaard prachtig in de muur vallen. De montage van de inbouwhaarden kan eenvoudig zelf worden gedaan door de uitgebreide handleiding die meegeleverd wordt. Omdat de inzethaarden op elektriciteit werken is het belangrijk dat er een stopcontact beschikbaar is. De instellingen van de sfeerhaarden worden bedient met de bijgeleverde afstandsbediening. Ben je geïnteresseerd in een inzethaard, maar heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op. We geven graag advies en beantwoorden al je vragen.
Stuur ons een appje!